blog de Joan Salicrú

Francesc Esteve, el nou home fort de l'Ajuntament

En mica en mica, el puzzle que és, en realitat, muntar i estructurar un govern, es va completant, als despatxos de la Riera 48. Passat el període estiuenc, s'han incorporat a la disciplina del govern de Joan Mora tres nous càrrecs de confiança després que l'alcalde en fes els nomenaments via decret durant el mes d'agost. Qui són aquests tres nous personatges que tindran, sobretot un, una forta empremta en el nou govern? El càrrec de coordinador general, el "gerent  municipal", tal com l'hem vingut anomenant fins el moment, serà Francesc  Esteve, que ha estat l'home fort de Miquel Buch a Premià de  Mar des de desembre de 2009. Les altres dues novetats  són Joaquim Bach, coordinador de l’Àrea d’Administració i Atenció  Ciutadana, i Josep Pocurull, coordinador de l’Àrea de Promoció Econòmica  i Innovació.

Desvetllament: ja n'hi ha prou

Les festes es fan i es desfan de forma gairebé espontània, però a l'organització de qualsevol activitat, també aquesta, hi ha un timó, un volant, que serveix per anar acompassant la realitat social als actes en sí. Doncs això és el que cal fer i ara. El nou govern municipal de Mataró té la gran oportunitat de fer-ho, de fer aquest canvi de timó necessari. El que no es pot es repetir el que va passar -almenys en la baixada- ahir dia 25 al Desvetllament Bellugós: desenes d'adolescents armats amb bidons de calimotxo o qualsevol altre beguda empenyent a tothom qui es trobava davant seu i de fet joves i grans de totes les edats xisclant com bojos des del primer moment i cantant, per exemple, cançons al·lusives al Barça que no sé què tenen a veure amb Les Santes. Però sobretot escenes de pànic -literal- que em van explicar diversos companys de la premsa i persones properes.

MataróNotícies.cat

No et perdis cap notícia!

Contingut sindicat

Última hora

A partir d’aquest diumenge 13 de novembre la web de Mataró Ràdio -http://mataroradio.cat- entra en una nova etapa, amb un nou disseny i amb la incorporació dels continguts dels Serveis Informatius de Mataró Ràdio - http://...